De juiste boodschap op de juiste plaats,
op het juiste moment.

Web

Verpakking. Het verpakkingsportal van Nederland

De vraag van de klant aan MediaFox was een soort Google voor verpakkingen te maken. MediaFox heeft een site gemaakt waar de bezoeker op meerdere manieren snel bij de gezochte verpakking kan komen. Er is dan meteen te zien welke bedrijven deze verpakking kunnen leveren. Achter deze site zit een op maat gemaakt Content Management Systeem waarmee de site eenvoudig te beheren is. Natuurlijk is deze site ook Responsive van opzet zodat deze toekomstproof is.

www.verpakking.nl

Kerstpakket. De leverancier van originele kerstpakketten en relatiegeschenken

MediaFox is al jaren betrokken bij de folders en website van de Brabantse Kerstpakketten Specialist (BKS). 2013 was het eerste jaar dat BKS het kerstpakketten aanbod volledig digitaal communiceerde. Hiervoor werd door MediaFox een totaal nieuwe op maat gemaakte Magento shop gerealiseerd. Het geheel werd ondersteund door middel van een digitale nieuwsbrief. De klanten werden zo in 5 stappen begeleid naar het ideale kerstpakket voor hun werknemers. Volgend jaar gaan we zeker op deze voet verder!

www.kerstpakket.net

E&E Koeriers Tilburg. Persoonlijk, veilig en vertrouwd

Koeriers Tilburg werkt al lang aan de weg. Dat doen ze op een goede manier. Het enige wat nog achter liep was een goede en duidelijke website met de juiste uitstraling: Fris, accuraat waarop de klant snel de juiste informatie kan vinden. In nauwe samenwerking met de klant realiseerde MediaFox een duidelijke website met een persoonlijke uitstraling. En dat alles is middels het gebruiksvriendelijke CMS ook nog gemakkelijk te onderhouden.

www.koeriertilburg.com

Rutten Kappers. Klaar voor de toekomst

Rutten Kappers is een moderne kapsalon die vooruitstrevend is. Ze doen er alles aan om het de klanten naar hun zin te maken. Zowel in de kapsalon als online. MediaFox bouwde de nieuwe website in een totaal nieuwe opzet op basis van de nieuwe huisstijl welke ook door MediaFox gerealiseerd is. Er is gekozen voor een site op basis van parallax scrolling wat de bezoeker een verassend effect geeft. Verder kun je online afspraken maken en is de site verbonden met de webshop van Rutten Kappers: Shampoolicious.nl Deze site is ook door MediaFox gerealiseerd.

www.ruttenkappers.nl

Shampoolicious. Extreme ordinary haircare

MediaFox realiseerde een opvallende niet alledaagse webshop met een opvallende uitstraling. De shop is geheel responsive van opzet en voorzien van de unieke selectiesoftware van de FoxiGroup. Hierdoor kun je heel snel de juiste producten vinden. Het geheel is gemakkelijk te onderhouden middels een gebruiksvriendelijk CMS. Een bezoek aan deze webshop is zéker de moeite waard.

www.shampoolicious.nl

Project VOAB. Het totale voetbalpakket

MediaFox ging samen met de FoxiGroup deze ultieme uitdaging aan. Ontwikkel een totaal communicatie systeem wat middels één Content Management Systeem te onderhouden is. Er is een site gedeelte met alle club informatie en alle voetbaldata. Programma, uitslagen. De standen worden automatisch gegenereerd. Verder kan alle voetbal informatie ook op de narrowcasting schermen in het clubhuis getoond worden. Maar er is meer: Vele informatieschermen, mededelingen, foto- en video pagina's. Horeca pagina's, twitter pagina's en nog veel meer. Tevens werkt het systeem ook nog als App op mobiele telefoon. Altijd alle gegevens bij de hand. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw vereniging.

www.voab.nl

Biefselect. Het (h)eerlijkste vlees uit Nederland

BiefSelect is een van de weinige vlees leveranciers uit Nederland die van de dierenbescherming 2 sterren krijgt voor hun Beter Leven keurmerk. Een prestatie op zich. Waarom? Dat kun u uitgebreid lezen op de nieuwe site van BiefSelect die MediaFox gerealiseerd heeft. Geheel responsive en makkelijk te onderhouden via het CMS. Momenteel is MediaFox een marketing- communicatieplan aan het uitwerken.

www.biefselect.nl

Du Parc. Exclusive Automobiles

MediaFox ontwierp een mooie strakke design site voor dit bedrijf met exclusieve auto's. De vraag was een site te maken waar de bezoeker snel kan zien welke juweeltjes aangeboden worden en de daarbij horende informatie. De voorraad moet gemakkelijk bijgehouden kunnen worden. Zelf op je mobiele telefoon kun je in de hoogste versnelling bij de juiste informatie komen.

www.duparc.nl

Rene Wouters Fotografie

Moderne site voor fotograaf Rene Wouters. Op een mooie manier scroll je zo door de foto's door. Verder zijn er nog een aantal kleine handigheden in verwerkt. Ook deze site is responsive en makkelijk te onderhouden.

www.renewouters.nl

Schilderscentrum Tilburg

Mooie informatieve site voor deze verfgroothandel. Veel mogelijkheden om te informeren. Visueel veel mogelijkheden. Voor de juiste uitstraling van de site heeft MediaFox eerst een fotosessie gearrangeerd. De site is te onderhouden middels een CMS en natuurlijk is hij ook responsive.

www.schilderscentrumtilburg.nl