De juiste boodschap op de juiste plaats,
op het juiste moment.

Presentaties

Santa Maria Kruidenwijzer

MediaFox is verantwoordelijk voor de User Interfase van de kruidenwijzer van Santa Maria. Het design kunt u in Nederland zien op de touchscreen schermen bij Emte en Sligro. Foxi Group programmeert de software.

Showreal Mediafox

Deze showreal geeft een overzicht van de vele mogelijkheden die mogelijk zijn voor uw presentatie.

Bedrijfsfilm Gigant

Mooie registratie van de werkzaamheden van dit unieke bedrijf.

Witlox van der Boomen, teaser Alpe d'huzes

Korte film van een grappige actie om aandacht te vestigen op de tourtocht Alpe d'huzes.

Bison Lijmwijzer

MediaFox is verantwoordelijk voor de User Interfase van de lijmwijzer van Santa Maria. Het design kunt u in Nederland zien op de touchscreen schermen bij de bouwmarkten. Foxi Group programmeert de software.

MediaFox leader

Korte animatie ter promotie van MediaFox

Bolsius Aromat

Voor een introductie campagne voor de nieuwe lijn geurkaarsen maakt MediaFox de film 'a Sense of Fragrance. Een film die de kijker in een bepaalde sfeer brengt. Het gaat over kleur en geur. Weet je, kijk zelf maar!

Pinkster polo Waalre

Registratie van het jaarlijkse polo event in Waalre. Er is gebruik gemaakt van diverse filmtechnieken.

Bouwgroup Moonen. De film Open

Bouwgroep Moonen wil de bouwmarkt op een unieke nieuwe wijze benaderen. Transparant en open. MediaFox maakte voor deze film het storyboard. Filmde en animeerde het tot een mooie film die het concept uitlegt. Een film zoals u die niet vaak ziet.

Bronmateriaal Jongen getroffen door bliksem

Bronmateriaal voor de volgende filmbewerking: Jongen getroffen door bliksem. Gemaakt met een iPhone en uit de losse hand geschoten

Jongen getroffen door bliksem

Bewerking van de het bronmateriaal in de vorige film: Jongen getroffen door bliksem. Geeft een impressie wat er met filmbewerking in Adobe After Effects te maken is. Het was een proefproject en daarom niet in HD geschoten. Kunt u nagaan hoe het er dan had uitgezien!

Een beest van een jongen

Geeft een impressie wat er met filmbewerking in Adobe After Effects te maken is. Het was een proefproject en daarom niet in HD geschoten. Kunt u nagaan hoe het er dan had uitgezien!

Leader Foxi Group

Animatie gemaakt in Adobe After Effects. De animatie staat op de presentatie tablets van onze buitendienst.

De Foxi pakketten

Animatie gemaakt in Adobe After Effects. De animatie staat op de onze narrowcasting en attendeert de mensen op de mogelijkheden van de kant en klare oplossingen van de FoxiGroup voor websites, narrowcasting, presentaties en print oplossingen.